tiistai 22. helmikuuta 2011

Kansanedustajaehdokas Ilkka Luoma - Uudenmaan vaalipiiri - IPU (sit.)

Espoolainen kansalaisaktivisti ja ympäristöasiantuntija. Ympäristöteollisuus ry:n puheenjohtaja ja Kiina-konsultti - yli 10 vuotta. Suomen kansalainen, joka arvostaa omalla äidinkielellään pärjäämistä omassa kotimaassaan.




Nato-vastustaja ja yksityisyrittäjien hyvät ja huonot puolet tunteva positiivisesti ajatteleva suomalaisuuteen luottava ja vientikauppaan uskova markkinointi-ihminen.

"Ole iholla ja kuuntele - älä lupaile mitään, ellet tiedä voivasi sitä tehdä. Tee se minkä lupaat, ja lupaa vähemmän minkä voit toteuttaa, ja yllätä ystäväsi antamalla enemmän mitä hän odotti".
Sitoutumaton Itsenäisyyspuolue r.p.:n ehdokas Uudenmaan vaalipiiristä. Meidän on estettävä EU-kirjaus uudessa eduskunnassa muutettavaan perustuslakiin. Suomi on suomalaisille ja huolehdimme omamme, ja kotiutamme sotilaamme sellaisista sodista, jotka eivät meille kuulu, ja jotka eivät ole YK -lipun alla olevia operaatioita.

Huolehdi nuoret, sillä he maksavat eläkkeemme. Huolehdi vanhukset, sillä he rakensivat meille mahdollisuudet. Kannusta opiskelijoita uteliaiksi, jotta he pärjäävät kovenevassa maailman laajuisessa työn uudelleen jaon taistelussa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti