lauantai 2. huhtikuuta 2011

"Kypärän remmit kireällä!"

Timo Soini [perSS.] Anni Sinnemäelle [De Gröna], kun MTV3 tenttasi eduskuntapuolueiden puheenjohtajia - kysyttäessä mielipiteitä suomalaisten lähettämisestä Libyaan nopean toiminnan taistelujoukkojen mukana.

[ ... äijät puhkuvat rotestivaalivankkurin kahvinkeittimen kimpussa, kun naisia on niin vähän persujen kokkauspuuhissa vaalikentillä. Persuut ovat miesasialiikepuolue, kuten on Anni Sinnemäen johtama Vihreät -De Gröna -puolue naisasialiikkeen mekka ... ]

Äijäenergia pääsi tulistuneen höyrykoneen pannun lailla keittämään painetta vastapainoon saakka - purkauskanavaksi äityi Soinin lippalakkiosasto omenoineen ja meloneineen, antamaan helpotuksen paineen nousulle. Naiset olivat saaneet monesti yliotteen kotona, ja miehille jäi vain kulmakuppiloiden nurkkapöytäpäätökset siitä, milloin lähetetään miehitetty avaruuslento Venus-planeetalle.

Suomessa on nyt purkauskanavat niin miehiselle testosteronille kuin naisvoimallekin. Vihreät ovat enemmistöltään naisia, kuten persuut miehiä. Ikuinen mies-nainen vastakkainasettelu näkyy puoluejohtajien tentissä, jossa Anni saa Timolta kyytiä aina kun se on mahdollista - nytkin vaalitentissä Annille todettiin vihreillä olevan kypärän remmit yhtä kireällä kuin Kokoomuksella.


Miesten oletettu alamäki?

Vakavasti ottaen miehet ovat useissa tilanteissa jääneet "häviölle ja paitsioon" [ei yleistäen] - mm. avioerot, huoltajuudet ja sosiaaliset verkostot. Miehet eivät osaa/voi puhua; naiset taas puhuvat "liikaa", ja miehillä epätoivoissaan nyrkit. Nuoret naiset valtaavat oikeustieteellisen, lääkiksien ja kohta insinöörilaitoksetkin. Nuoret miehet ropaavat autoja ja rakentavat taloja. Todellinen tasa-arvo lohkeaa silloin, kun kaikki ammatit ovat "samalla viivalla".


Nuoret naiset ovat tänään kovia jätkiä!

Vieläkin vakavammin - liian useat nuoret miehet ovat ajautumassa laumoittain yhteiskunnan järjestelmien ulkopuolelle. Nuoret naiset ottavat entistä miehekkäämpiä asemia puberteetistä lähtien. Nuoret naiset ovat tänään kovia jätkiä. Miehet kantavat vastuuta, olemalla hiljaa. Naiset ymmärtävät puhumisen tuoman helpotuksen - jokaisella naiselle on se 'paras ystävä', miehen puutteessa koira. Miehellä ei usein ole edes koiraa - joskus kylläkin "koiran asema".


Persuuspuolue on "hotelli helpotus" miehille,

ollaan kuin omassa 'pystypubissa', yhdessä kerrankin - ja vieläpä ilman viinaa. Miehet ovat löytämässä puhekumppaneita myös ongelmiinsa - se on rotestivaalivankkurit, joissa voidaan purkaa paineita katalaa maailmaa vastaan. Persuille oli jättiläistilauksensa. Miehet opettelevat uusiovaltaa ja esiintulon voimaa - suomalaiset miehet ovat usein jurottajia, mutta rehellisiä kurottajia!


Yhteiskunnasta kuuluu aika-ajoin hätähuutoa vääryydelle

Nyt on kanava auennut tuolle perusmieshätähuudolle. Mieskin on olemassa. Miehen asema on muuttunut - hän ei enää pidä naistaan 'hellan ja puuliiterin välissä'. Naiset ottivat oikeutetun osansa ja roolinsa. Nainen nousi tasa-arvoon ja joissain tilanteissa jopa yli - euro taisi vielä jäädä alle. Yhteiskunta kohtasi roolipelissään suurimman muutoksensa vuosituhansiin.


Miehen paikka on reviirin rajalla 1] ,

näin urokset hoitavat rooliaan eläinkunnassa. Usein leijonanaaras katsoo tarkkaillen "välinpitämättömästi" vierestä, kun hallitseva uros joutuu kamppailemaan lisääntymisoikeudesta uuden reviirille pyrkivän nuoren kilpakosijan kanssa. Naaras ottaa sen, kumpi voittaa. Näin on ollut vuosimiljoonat. Nyt ihmiskunta lännessä rakensi tasa-arvoa, saaden yhteiskuntaansa uuden vaikuttajan - naisen.


Nainen on usein ahkera, huolellinen ja tarkka

Nainen on tottunut kasvattamaan ja huolehtimaan - miehen ollessa rajalla vartioimassa perhettään ja reviiriään. Perheen puuttuessa tapellaan kaduilla. Nyt ollaan viemessä Suomen miestä ja (naista) reviirien äärimmille ulkorajoille - turvaamaan rauhaa nopean toiminnan taisteluosastoissa - Libyaan 2] . Testosteroni nousee - näemmä myös naiselliseen päähän (Anni, Mari K., Jutta U. ja Päivi R. -KD). Äijäenergia olisi valvomassa vain suomalaista reviiriä, niin ja Vasemmisto myös.


Äijäenergia

Loppuvakavasti ottaen persuut toivat ja saivat sosiaalisen tilauksen patoutuneelle äijäenergialle, kuten saivat naisasialiikeläiset itselleen uuden Suomen leijona vihreistä - De Gröna´sta. Lopulta mies ja nainen kuitenkin yhtyvät - tuloksena on aina uusi sukupolvi normaalisti toimivien sukupuoliviettien ohjaamana. Nainen ja mies ovat tarkoitetut toisilleen, mutta pohdittavaksi jää energioiden purkauskanavat. Niin mies kuin nainen tarvitsevat niitä.

Persuut nostivat "tahtomattaan" miehen aseman 'framille' - persuut nostivat reviiripuolustuksen 1] (= maahanmuuttokriittinen keskustelu) esille, sen ainoan nykymiesmäisen tahtotilan, jossa miehillä on vielä merkittävää sananvaltaa. Onhan sanottu, että ihmiskunta tarvitsee aina sotansa 3] .

Testosteroni on puhunut ja kansa päättää mille tasolle se suuressa salissa nostetaan.
...

Alaviitteet



Ilkka Luoma


Sent:
Sent: Thursday, April 07, 2011 10:17 AM
Subject: KANSALAISMIELIPIDE - "Kypärän remmit kireällä" -Timo Soini
...


"Kypärän remmit kireällä!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti