lauantai 2. huhtikuuta 2011

Sotaisat kokoomuslaiset sovittavat rautakypärää päähämme

Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja (ent. toimittaja/ kok.) Pertti Salolainen ei pidä siitä, ettei Suomi ole sotapöydissä päättämässä milloin mm. isketään tuntemattomien kapinallisten puolesta siviilien sekaan, tällä kertaa Libyassa.

[ ... Kokoomuksen ulkoministeri A.Stubb uhosi: "ME pommitamme, ME tuhoamme*]"; puhuiko brysselinmies suomalaisella vai eurooppalaisella EU-suulla? Kokoomuslaiset ovat rehellisesti nato-jenkaajia, jotka haluavat viedä suomalaiset Natoon - Afganistaniin, Libyaan ja minne seuraavaksi? Mitä sanoo Suomen hiljaa oleva suuri enemmistökansa? Mitä sanovat äänestäjät muutaman hetken  päästä? ... ]

Kuuluisa edesmennyt taiteilijaprofessori Kari piirsi aina kokoomuslaiset papin mustanpuhuvaan kaapuun liperit kaulassa ja rautakypärä päässä. Miksi Kokoomus ajaa suomalaisia Naton tykkien piippuihin kuin käärmettä pyssyyn? Miksi meidän pitää olla konflikteissa sotivana osapuolena? Miksi meidän pitäisi Stubbin sanojen mukaan pommittaa ja tuhota?

Stubb ja Salolainen saavat yllättävää sivustatukea demarileiristä; rauhannobelisti, presidentti M. Ahtisaari ja demareiden naisälykkö, brysselinnainen Liisa Jaakonsaari puhaltavat samaan sotaisaan Nato-torveen. Kuten Jaakonsaari on todennut, on Suomessa puhe- ja mielipiteenvapaus - juuri näin. Saa kannattaa Natoa ja saa puhua siihen liittymisestä, mutta mitä kansakunta vastaa?


Miksi meille jengataan natokypärää päähämme? 1]

Miksi pieni vähemmistö jenkaa suomalaisille Nato-koppalakia päähän, miksi meitä työnnetään vieraiden maiden sisäisiin sotiin, miksi me olemme Afganistanissa, miksi meidän pitäisi mennä Libyaan? Miksi sotilaitamme pitää rahdata maailman ääriin, lähinnä amerikkalaisten sotiin ja taisteluihin - miksi meidän pitäisi olla Naton kautta jenkkien käsikassaroina tappamassa usein käytännössä vain siviilejä?


USA on maailman suurin sotapoliisi

USA on sotinut vuoden 1945 jälkeen miltei jatkuvasti - ainoana maana. USA on tappanut Korean niemimaalta alkaen eniten siviilejä - unohtamatta Vietnamia ja Irakia. USA on maailman suurin aseviejä, erityisesti kehitysmaihin. USA on käyttänyt ylivoimaisesti eniten särkemis- ja räjähdevoimaa, tässäkin lähinnä siviilikohteisiin. USA on ainut valtio, joka tappoi kerralla 80.000 siviiliä atomipommilla vuonna 1945, vieläpä kaksi kertaa. Pitääkö meillä olla tälläinen sotisopakaveri?


Rauhanturvaamistehtävien pieni suurvalta 2]

Suomi voisi olla YK-johteisten rauhanturvaamistehtävien pieni suurvalta. Suomi on kansan enemmistötahdon mukaisesti sotilaallisesti liittoutumaton maa, johon luotetaan ja jota voidaan tarvita konfliktien ratkontaan - neuvotteluista aina rauhanturvaamisjoukkojen lähettäjäksi saakka, mutta vain konfliktin molempien osapuolten pyytämänä.

Nyt kun Venäjäkin on rauhoittunut, ja kun jälleen kerran on todettu, ettei se uhka tule edes sieltä - niin nyt keksimällä keksimme kokoomuslaisten taholta sotatantereita, jonne kansalaisiamme voisimme lähettää - niitä kansalaisia, joiden isänmaallinen tehtävä on puolustaa vain Suomea ja olla pyydettäessä YK-rauhanturvaamistehtävissä siellä, mistä kaikki osapuolet valvontatehtäviin pyytävät.


Suomi on tarkoitettu suomalaisille,

ja Suomen paras puolustaja on aitosuomalainen itse (mukailtu edesmenneen kenraali A. Ehrnroothin sanoista 4] ). Suomalaiset ovat kauppakansaa. Me elämme viennistä ja me tarvitsemme kaupallisia suhteita, ja näihin suhteisiin kuuluu se, ettemme puutu suvereenien maiden omiin sisäisiin asioihin. Meidän tulee keskittyä omiin asioihimme ja niihin lupauksiin, mitä voimme antaa kauppakumppaneillemme, jotta kaupallisia transaktioita syntyisi vähintään tuontimme verran.


Avoimet kysymykset kokoomuslaisille sotahaukoille:

"Miksi meidän pitää sekaantua muiden sotiin, joihin meillä ei ole mitään todellista annettavaa, kun eivät edes sotivat osapuolet meitä pyydä?" - "Miksi meidän pitää jenkaantua Natoon, kun todistettavasti Nato-jäsenmaat keräävät todennäköisyyksiä saada terroristit omien siviiliensä niskaan 3] (esim. Madrid ja Lontoo)?" - Edelleen; " ... olisimmeko uskottavampi YK-johteisten rauhanturvaamistehtävien pieni suurvalta, jos olisimme sotilaallisten liittojen ulkopuolella?"
...

Kansa päättäkööt asemamme 'sodassa ja rauhassa' - äänestäkää runsaasti, sillä se ratkaisee mitä ME oikeasti haluamme!


Ilkka Luoma
0400 607080
...

"Isänmaan asialla - omiemme puolesta, omalla maaperällä"


*]
... A.Stubb´in lausunnot mm. YLE -Uutisissa ennen Libyan Nato- ja EU-pommituksia ...
...

1]

2]

3]

4]

….

Sent:
Sent: Tuesday, April 05, 2011 10:27 AM
Subject: KANSALAISMIELIPIDE - "Isänmaan asialla, omiemme puolesta - omalla maaperällä"
...

Sotaisat kokoomuslaiset sovittavat rautakypärää päähämme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti